Mrt

Sosyal sorumluluk etkinliklerimiz kapsamında Şehit Fatih Kemal Yarar'ın babası Salim amcamızı ziyaret ettik.

Şbt

Borsa İstanbul Mehmet Akif ERSOY Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri sömestr tatilinde kendilerini geliştirmeye ve projeler üretmeye devam ediyor.

Ock

Borsa İstanbul Mehmet Akif ERSOY Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Adapazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından öğrencilere sağlıklı beslenme konusunda seminer verildi.

Ock

Borsa İstanbul Mehmet Akif ERSOY Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri alanından mezun olan Yazılım Mühendisi Ahmet Çotur “Kariyer Günleri” kapsamında öğrencilerle buluştu.

Ock

Borsa İstanbul Mehmet Akif ERSOY Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında çalışmalara başlandı.

Ock

“Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında düzenlenen “En İyi Sözlük Tasarım Yarışması”’nda Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencisi Simge Canpulat 2 derece birden aldı.

Ara

Borsa İstanbul Mehmet Akif ERSOY Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 7 yıldır başarıyla uygulanan ve olumlu sonuçlar alınan  “Başarıyı Artırma Projesi” çalışmaları yapılmaya başlandı.

Kas

Bİ Mehmet Akif ERSOY Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Radyo TV alanı 11. sınıf öğrencileri 23 Kasım Perşembe günü ilimizde bulunan TV264 stüdyolarını ziyaret etti.

Ekm

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından 23 Ekim Pazartesi günü Borsa İstanbul Mehmet Akif ERSOY Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla  “Yangın Tahliye Tatbikatı” yapıldı.

Ock

Öğrencilerimiz 4 Şubat 2021 tarihine kadar okullarında bulunan MESEM 'e kayıt yaptırmaları halinde eğitim hayatlarında 1 yıl kazanarak avantajlı devam etmeleri söz konusu olmaktadır.