T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / ADAPAZARI - Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bülent ALTINBAŞ - Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

Sakarya, 1982

Selçuk Üniversitesi, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

---------------------------------------------------------------------

01.01.1982 Sakarya doğumlu, ilkokulu Merkez Karadere köyü İlköğretimde okudu. Ortaokulu Adapazarı Ozanlar Lisesinde okudu. Liseyi 1998 yılında Adapazarı Atatürk Lisesinde tamamladı. 2001 yılında Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Programcılığını bölüm birincisi olarak bitirdi. Özel bir firmada çalıştığı süreç içinde Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Okudu. Üçüncü sınıfta bu bölümü bıraktı.

2005 yılında Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik ve Bilgisayar, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği Bölümüne DGS sınavı ile geçiş yaptı bu bölümden Bilgisayar Sistemleri Öğretmeni olarak mezun oldu. 2007 yılında SEFAKÖY Lisesine (istanbul) öğretmen olarak atandı, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İlköğretim (istanbul) Okulunda görevlendirme olarak derslere girdi.

2008 yılında askere gitti, 1 ay Ağrı Doğubeyazıt’ta 5 ay Iğdır Tuzluca Bölüğünde kısa dönem askerlik yaptı. Askerden döndüğünde Zehra Mustafa DALGIÇ Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde (istanbul) göreve başladı. 1 Ağustos 2009 yılında evlendi. Eş durumundan memleketi Sakarya’ya geri döndü.

2016 yılında İçişleri Bakanlığında görevlendirildi.  2016 yılında Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi/Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans bitirdi.

2018 yılında Sakarya Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitirdi.

2022 yılında Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro biriminde görevlendirildi.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin hayatını değiştiren, eğitimde üstün başarı göstermiş, fedakarlıklarını ve özel nitelikleriyle farklılıklar ortaya koymuş "Mesleki Çalışmalarıyla Öne Çıkan Öğretmenler" programı kapsamında, 2020 yılında Yılın Öğretmeni olarak seçilmiştir. Branşı Bilişim Teknolojileri. Okulunu ve öğrencilerini çok seviyor. Ayrıca dünya güzeli 2 kız çocuğuna sahip.

 

Web: www.bulentaltinbas.com.tr