“DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ” PROJESİ KAPSAMINDA “SAFAHAT” ÇALIŞMAMIZ TAMAMLANDI

Borsa İstanbul Mehmet Akif ERSOY Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında çalışmalara başlandı.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan” Dilimizin Zenginlikleri” projesi, öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Proje kapsamında okulumuzda müdürümüz Mithat Şahin’in başkanlığında Müdür Yardımcısı Mustafa Arslan, Grafik – Fotoğraf Alanı şefi Emine Özmat ve Türk Dili Edebiyatı öğretmeni Yavuz Özenç’ten oluşan komisyon ilk çalışmasını gerçekleştirildi.

Safahat Pano Çalışması

Mehmet Akif ERSOY’un aynı adlı eserinden adını alan “Safahat” isimli çalışmada Grafik-Fotoğraf alanı öğrencileri Melike Say, Sedanur Mavuş, Simge Canpulat, Tuana Akçay, Ayşe Ebrar Bursalıoğlu ile Radyo TV alanı öğrencisi Aslı Abay yer aldı.

Proje önümüzdeki günlerde “Yunus Emre Divanı” ve “Ahlak Dersleri” çalışmaları ile devam edecek.

13-01-202413-01-2024

Haber: Tuana Nur ŞENGÜL