T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / ADAPAZARI - Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

STAJER BULUNDURMA YÜKÜMLÜSÜ İŞLETME LİSTESİ

 İşletmelerde Mesleki Eğitim ve  Staj Uygulamaları

Mesleki eğitim, staj ve tamamlayıcı eğitim yaptırmakla yükümlü işletmelerin, eğitime uygunluğuyla mesleki eğitim görecek öğrenci sayıları ilçelerde kurulacak işletme belirleme komisyonları tarafından  tespit edilir. İşletme Belirleme Komisyonları alan/dallara göre işletmede mesleki eğitim, staj ve tamamlayıcı eğitim görecek resmî ve özel okul toplam öğrenci sayısını belirler ve uyguladıkları programlara göre okullara dağılımını yapar. 

 

Her yıl   şubat ayı içinde çalışma ve iş kurumu il müdürlüğünce gönderilen işletmede mesleki eğitim, staj ve tamamlayıcı eğitim yaptırmakla yükümlü olan işletmelerin listesi,  İlçelerde kurulacak İşletme Belirleme Komisyonlarının kontenjanların planlanması ve öğrencilerin işlemelere yerleştirilmesi için Müdürlüğünüze gönderilmektir.

 

Bu kapsamda;  ilçelerde kurulacak işletme belirleme komisyonları tarafından,  işletmelerde mesleki eğitim ve staj uygulaması görecek  resmî ve özel mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencilerinin kontenjanlarının planlanmasını ve öğrencilerin işletmelere yerleştirilmesi işlemleri yapılacaktır.

 

STAJER BULUNDURMA YÜKÜMLÜSÜ İŞLETME LİSTESİ [xls]

STAJER BULUNDURMA YÜKÜMLÜSÜ İŞLETME LİSTESİ [pdf]

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.06.2021 - Güncelleme: 03.10.2021 12:49 - Görüntülenme: 734
  Beğen | 0  kişi beğendi